Jak si uložím článek na později?
Klikněte na ikonu Přečíst později u článku, v seznamu článků nebo na panelu nástrojů otevřeného článku, případně stiskněte F. Ikona zežloutne a článek se přesune do Uložené > Přečíst později, kde se uchovává, kam jste ve čtení došli, a při opětovném otevření se zobrazí na tomto místě. Opětovným kliknutím na ikonu nebo stisknutím F jej odeberete.
Uložení článku
- Najeďte ukazatelem na článek v seznamu nebo jej otevřete.
- Klikněte na ikonu Přečíst později nebo stiskněte F. Ikona zežloutne a na sekundu se zobrazí „Uloženo do seznamu Přečíst později“.
- Článek později najdete v Uložené > Přečíst později. Stisknutím G a poté F otevřete seznam odkudkoli a odznak na kartě Uložené zobrazuje počet článků v něm.

Také S uloží článek, pokud nejste v týmu. Pokud jste v týmu, S znamená Sdílet s týmem. Uložení se zaznamenává ve vašem účtu, takže je článek v seznamu Přečíst později i v aplikacích Inoreader. Video to ukazuje krok za krokem.
Pokračování tam, kde jste přestali
Uložte článek během čtení a Inoreader bude sledovat průběh od místa, kde se nacházíte: na panelu nástrojů se objeví kruhový ukazatel průběhu a článek se příště otevře v místě, kde jste přestali, ať už jej otevřete ze seznamu Přečíst později, nebo z jeho kanálu. Článek Mohu pokračovat ve čtení tam, kde jsem přestal? vysvětluje kruhový ukazatel, oválný štítek „Pokračovat (zbývá 27 min)“ na řádku a štítek Rozečtené.
Odebrání článku
Klikněte na žlutou ikonu nebo znovu stiskněte F; na telefonu přejeďte po řádku doleva a klepněte na Odebrat, přičemž se na chvíli zobrazí možnost Zpět. Průběh čtení se smaže, pokud článek není v Archivu. Uložení článku, který je v Archivu, jej přesune zpět do seznamu Přečíst později.
Ukládání pomocí hromadných akcí nebo pravidla
S tarifem Pro zapněte Vícenásobný výběr, vyberte až 50 článků a klikněte na tlačítko Přečíst později na panelu hromadných akcí, které má popisek Přidat do seznamu Přečíst později nebo Odebrat ze seznamu Přečíst později. Pravidlo, také dostupné v tarifu Pro, za vás ukládá články pomocí akce Uložit do seznamu Přečíst později a spouštěč Nový článek v seznamu Přečíst později spustí pravidlo pro každý článek, který uložíte.
Ukládání stránek mimo vaše kanály
Tlačítko Přidat v záhlaví seznamu Přečíst později, rozšíření prohlížeče, bookmarklet a nabídka sdílení v mobilních aplikacích ukládají webovou stránku do stejného seznamu.
Vyhledání uložených článků v kanálu
Možnost Zobrazovat uložené články jako první v Předvolby > Nastavení > Výpis článků je umístí na začátek každého kanálu a složky a možnost Zobrazovat pouze uložené články v nabídce kanálu (Shift + 3) zobrazí pouze tyto články. Dalším způsobem, jak si článek uchovat, jsou štítky.
Tarify
Ukládání a průběh čtení fungují ve všech tarifech, jak uvádí stránka funkce Ukládejte články a čtěte je, až budete mít čas. Vícenásobný výběr a pravidla jsou součástí tarifu Pro.
Nemůžete najít odpověď? Kontaktujte podporu