Co se stane, když zruším své předplatné?
Vaše předplatné zůstane aktivní do konce aktuálního předplaceného fakturačního období. Poté bude váš účet downgradován a všechny prémiové funkce, které přesahují limity bezplatného plánu, budou deaktivovány. Vaše nastavení a konfigurace budou uloženy a obnoveny, pokud později opět upgradujete.