Чи синхронізуються офлайн-зміни автоматично пізніше? Так. Зміни синхронізуються, як тільки ваш пристрій знову підключається до інтернету. Related questions Що таке офлайн-режим? Що я можу зробити доступним офлайн? Як зробити контент доступним офлайн?